Visum India kosten

Kosten visum India

Een visum of e-visum aanvragen voor India kan eenvoudig en snel online via E-visums.nl. U levert online uw gegevens en reisdocumenten aan en wij doen de rest. Bij vragen of onduidelijkheden staat onze Nederlandse klantenservice voor u klaar. De kosten voor een India visum of e-visum bedragen in 2021 tussen de € 49,95 en € 119,95 per visum per persoon. De kosten zijn afhankelijk van het soort visum of e-visum u nodig heeft.

Informatie over de kosten van uw visum voor India

Wilt u een visum aanvragen voor India voor een reis in 2021 of later? Wij rekenen een all-in prijs. Dat betekent dat alle noodzakelijke kosten zijn inbegrepen. U betaalt geen aanvullende consulaire kosten, koersopslagen, servicekosten en andere mogelijke aanvullende kosten. Een visum aanvragen voor India is al mogelijk vanaf € 49,95 per persoon.

Wat zijn de kosten van een visum voor India?

Voor een reis naar India zijn verschillende visa en e-visa beschikbaar. U kiest het benodigde visum op basis van uw reisdoel:

  • Toeristenvisum

  • Zakelijk visum

  • Conferentie visum

De kosten van een doubly entry (een of twee reizen) toeristenvisum voor India bedragen € 49,95 in 2021. Een visum voor meerdere toeristische reizen (drie of meer) kost momenteel € 69,95.

Wilt u in 2021 een zakelijk visum voor India aanvragen? De kosten hiervan bedragen € 104,95. Het aanvragen van een conferentie visum kost € 119,95.

Hier vindt u meer informatie over het aanvragen van een visum voor India.

Hoe kan ik betalen voor mijn online visumaanvraag?

Wij adviseren onze klanten uit Nederland en België te betalen met iDeal, Bancontact of PayPal voor de snelste verwerking van de visumaanvraag. Wilt u de kosten voor uw visum liever overmaken? Dan verwerken wij uw visumaanvraag voor India zodra we uw betaling hebben ontvangen.

Kan ik een factuur krijgen voor de kosten voor het aanvragen van een visum voor India?

Ja, dat is mogelijk. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen dan kunt u deze per e-mail opvragen. U ontvangt dan van ons een digitale factuur voor uw visumaanvraag.

Visum India nu online aanvragen