Visums verwerkt
deze maand

Visum India

Direct online aanvragen

Geleverd binnen 72 uur

Uw visumaanvraag voor India kunt u online invullen, zonder dat u hiervoor formulieren dient te ondertekenen. De visumaanvraag kost u slechts vijf minuten tijd. Voor India zijn de kosten van het visum € 84,95 per persoon (totaalprijs, inclusief consulaire kosten). U kunt betalen met iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.
Snel geleverd

Visum aanvragen

Het aanvragen duurt maximaal vijf minuten. U kunt betalen met iDeal of Mister Cash. Wij controleren uw aanvraag handmatig en verwerken daarna dezelfde dag nog uw visum.

Snel geleverd

Binnen 72 uur

De verwerking door de Indiase overheid duurt maximaal 72 uur. Meestal leveren wij het visum al binnen 48 uur. Wij houden het proces continu voor u in de gaten.

Snel geleverd

Officieel visum

Het visum dat u ontvangt is het officiële visum voor India. U kunt dus met een gerust hart op (door)reis.

Beoordelingen

Hieronder vindt u een aantal van onze beoordelingen. Bekijk ook al onze beoordelingen. Gemiddeld worden wij gewaardeerd met een 9,1!
 • Het ging sneller dan 24 uur.. Binnen een halfuur had ik al mijn visum super

  H. Simsek ROTTERDAM
 • Super snel.. binnen 5 uur al de visa! Duidelijke en vooral gemakkelijke site!

  Daisy MAASTRICHT
 • Hier wordt klare wijn geschonken. Duidelijk uitleg over procedure en kosten. Gebruikersgemak op de website staat centraal. De levering van de visa ging razendsnel!

  Klant RIJNWOUDE

Visum India online aanvragen

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor India aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, binnen uiterlijk 72 uur van ons het visum. Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor India aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen € 84,95 per persoon.

Het visum voor India is ook aan te vragen via https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html. De kosten bedragen $62,- en kunnen alleen met creditcard betaald worden. Het aanvraagproces is in het Engels en u dient zelf uw gegevens te controleren. Bij eventuele fouten dient u een nieuw visum aan te vragen. Het visum voor India kan men maximaal 120 dagen voor aankomst in India aanvragen. Op deze website kunt u het formulier alvast invullen en wij verwerken uw aanvraag 120 dagen voor de door u opgegeven aankomstdatum

Vereisten visum India

Er zijn drie soorten visa beschikbaar voor India. U heeft keus uit een eTourist Visa, een eMedical Visa en een eBusiness Visa. Deze visa zijn geldig voor resp. toerisme, medische reizen en zakenreizen. Op het aanvraagformulier geeft u de reden van uw reis op.

eTourist Visa

 • U mag maximaal 60 dagen in India verblijven. U mag India twee keer inreizen binnen de geldigheid van uw e-visum (double entry).

eMedical Visa

 • U mag maximaal 60 dagen in India verblijven. U mag India drie keer inreizen binnen de geldigheid van uw e-visum (triple entry).
 • U dient een brief van het ziekenhuis in India dat u gaat bezoeken bij uw aanvraag te uploaden.

eBusiness Visa

 • U mag maximaal 60 dagen in India verblijven. U mag India twee keer inreizen binnen de geldigheid van uw e-visum (double entry).
 • U dient een scan van uw visitekaartje bij uw aanvraag te uploaden.

Voor India zijn de algemene vereisten voor een e-visum als volgt:

 • Een recente pasfoto dient geüpload te worden.
 • Een scan van het paspoort dient geüpload te worden.
 • Het paspoort dient bij aankomst nog minimaal zes maanden geldig te zijn. Het paspoort dient minimaal twee lege pagina's te bevatten.
 • Het e-visum dient uitgeprint meegenomen te worden.
 • Bij aankomst worden biometrische gegevens afgenomen.
 • Reisbescheiden met retourdatum zijn vereist.
 • Alleen geldig op de luchthavens: Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Calicut, Chennai, Chandigarh,Cochin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mangalore, Mumbai, Nagpur, Pune, Tiruchirapalli, Trivandrum en Varanasi en de zeepoorten Cochin, Goa en Mangalore.
 • Het e-visum is niet geldig voor aankomst via land
 • U mag India verlaten via elke van de Immigration Check Posts (ICPs)
 • Maximaal twee e-visums per kalenderjaar.
 • Geen toegang tot beschermde- of cantonmentgebieden.
 • Let op: U dient het visum minimaal 4 werkdagen van te voren aan te vragen. Daarna is het niet mogelijk een e-visum aan te vragen.
Visum India aanvragen »Nu aanvragen »

Factsheet voor India

Maximaal aantal reizen2
Verblijfsperiode 60 dagen in totaal
LevertijdMax. 72 uur (gemiddeld binnen 48 uur)
Geldig voor Toerisme
Prijs € 84,95

Wilt u deze info beknopt bij elkaar hebben? Bekijk dan eens onze Factsheet voor India. Een handige PDF met alle belangrijke informatie nogmaals op een rijtje. Ook het laatste reisadvies, meest gestelde vragen en contactinformatie zijn hierin te vinden.

Laatste nieuws visum India


Mogelijk vijfjarig visum voor Nederlanders in India

Mogelijk vijfjarig visum voor Nederlanders in India

06-07-2017 14:40

India zal binnenkort een beslissing maken over een visum voor Nederlandse paspoorthouders. Er wordt namelijk gesproken over een werk- of toeristenvisum voor vijf jaar voor iedereen met een Nederlands paspoort. Premier Narendra Modi kondigde dit aan tijdens zijn bezoek aan de Indiase gemeenschap in Den Haag. Nederland heeft na Engeland de meeste inwoners van Indiase origine. Lees verder »


Verbeterde voorwaarden e-visa India

Verbeterde voorwaarden e-visa India

18-05-2017 15:45

De voorwaarden van het e-visum voor India zijn recent aangepast in het voordeel van u als reiziger. Waar er voorheen één e-visum beschikbaar was, geldig voor toerisme en zakenreizen, heeft u nu de keuze uit 3 typen e-visa. Vanaf heden kunt u een aanvraag indienen voor een e-tourist visa, een e-business visa of een e-medical visa, geldig voor resp. toerisme, zakenreizen en medische reizen. Lees verder »


India: het land van de spiritualiteit

23-01-2016 11:36

In een wereld die op z'n kop staat door tegensprekende religies en vechtende aanhangers, gaat het spirituele leven in India gewoon door. Het land suist en bruist van de miljoenen goden die er welkom zijn. Dát is de voornaamste reden om eens een kijkje te gaan nemen in dit chaotische, maar briljante land. Lees verder »