9298
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Rusland eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Rusland is beschikbaar vanaf € 39,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum Rusland Zakelijk aanvragen

Er zijn verschillende zakenvisa voor Rusland beschikbaar. Welk visum u aan dient te vragen is afhankelijk van het aantal keer dat u Rusland in wilt reizen en het aantal dagen dat u in Rusland wilt verblijven. U kunt een keuze uit bovenstaand genoemde visa maken.

Voorwaarden en documenten

Voor het visum Rusland is een aantal documenten benodigd. Als u het aanvraagformulier heeft ingevuld ontvangt u van ons hierover gedetailleerde informatie en instructies. U dient in ieder geval de volgende documenten te overleggen:

  • Een officiële pasfoto in kleur.
  • Uw paspoort, nog minimaal 9 maanden geldig na de vervaldatum van het visum en met minimaal 2 (naast elkaar liggende) lege visumpagina’s).
  • Een officiële uitnodiging of een Visa Support Letter.
  • Een verklaring van uw verzekeringsmaatschappij die aantoont dat u verzekerd bent tijdens uw verblijf in Rusland.
  • Een ingevuld visumaanvraagformulier.

De verwerking van een visumaanvraag voor Rusland duurt minimaal 7 werkdagen. Voor het zakenvisum is een spoedaanvraag mogelijk, waarbij u na 4 werkdagen uw visum ontvangt.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.