8508
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

U kunt uw aanvraag voor Canada eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Canada is beschikbaar vanaf € 19,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "verder" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Visum aanvragen voor Canada

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor Canada aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, vaak binnen 72 uur van ons het visum. Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor Canada aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. U kunt bij ons zowel een toeristenvisum als een zakenvisum voor Canada aanvragen. De kosten voor een visum bedragen € 19,95 per persoon.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

Laatste beoordelingen voor Canada

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Canada. Het visum voor Canada wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • Makkelijk online aanvraag. Binnen twee dagen eTA Canada ontvangen

  Herman - 10/10 Emmeloord
 • Top! Supersnel én een prachtige Canada site

  Monique - 10/10 Den Hoorn ZH
 • Echt top geregeld zo snel zeker omdat ik op laatste moment voor een. Traini...

  Capreit - 9/10 Nieuwegein
 • wij kregen heel snel onze visa voor canada prima

  f.wiersma - 9/10 purmerend

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Canada

Strengere regels voor ESTA en ETA

24 jul. 2018

Reizigers die naar de Verenigde Staten willen reizen hebben een ESTA Amerika nodig. Wilt u naar Canada dan heeft u een ETA Canada (ook wel eTA) nodig. Dit zijn digitale visums, ook wel elektronische visums genoemd, waarmee u toegang heeft tot het desbetreffende land. In dit artikel leest u met welke regels u te maken krijgt en aan welke voorwaarden u moet voldoen als u een ESTA of ETA wilt aanvragen. Lees meer... »

ETA Canada aanvragen als oud-inwoner van Canada

24 jul. 2018

Nederlanders die in het verleden enige tijd in Canada hebben gewoond ervaren soms problemen bij het aanvragen van een ETA Canada. Zij kunnen dan niet het land inreizen voor familiebezoek, zaken of voor een vakantie. Een ETA (Electronic Travel Authorization) is een document waarin door de overheid van Canada toestemming is verleend om het land in te reizen. Een visum is daarmee dan niet nodig en dat bespaart u veel tijd want het ETA kan volledig online worden aangevraagd. Waarom is het voor ex-inwoners van Canada lastig een ETA aan te vragen? Lees meer... »