144
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

Een eTA Canada dient als vereiste reisvergunning waarmee u zonder visum naar Canada vliegt. Vraag een eTA snel en eenvoudig aan via ons online aanvraagformulier. Het kost u slechts € 19,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Belangrijke reisinformatie: sinds 22 maart 2020 gelden er in Canada reisrestricties om de verspreiding van het Coronavirus / COVID-19 tegen te gaan. Vanwege de coronapandemie is reizen met het eTA Canada tijdelijk aan restricties onderhevig. Lees voor het aanvragen van uw eTA meer over de huidige situatie en restricties op onze pagina reisadvies Canada.

eTA Canada aanvragen - Nederlands eTA formulier

Uw eTA Canada aanvragen kan eenvoudig online via onze website. Met deze verplichte elektronische reismachtiging kunt u zonder visum een onbeperkt aantal keer naar Canada reizen. De eTA Canada aanvraag neemt maar 5 minuten in beslag. Een visum voor Canada is beschikbaar vanaf € 19,95 per persoon. Wij accepteren betaling via iDeal, Bancontact, creditcard of PayPal. Na uw eTA Canada aanvragen, ontvangt uw het elektronische visum voor Canada binnen 72 uur per e-mail.

Het eTA voor Canada in het kort

Wanneer heb ik een eTA voor Canada nodig?

Wanneer u als reiziger met een Nederlands of Belgisch paspoort naar Canada wilt reizen met het vliegtuig, moet u een eTA aanvragen. Reist u over land of over zee naar Canada? Dan heeft u geen eTA nodig. Een geldig eTA bezitten is nodig om zonder visum naar Canada te vliegen via vakantie, rondreis, zakenreis, een bezoek aan familie en vrienden of voor het volgen van een korte studie. Ook voor een overstap in Canada is een eTA altijd verplicht. Zonder een goedgekeurd eTA Canada mag de luchtvaartmaatschappij u weigeren bij het inchecken voor uw vlucht.

Waarom een eTA en geen visum Canada?

De aanvraagprocedure voor een eTA is volledig digitaal en neemt slechts enkele minuten in beslag. Het aanvragen van een eTA is daarmee een stuk eenvoudiger en sneller dan het aanvragen een visum voor Canada. Het aanvragen van een visum voor Canada vereist namelijk een bezoek aan het Canadese consulaat. Bovendien bedragen de kosten van een eTA slechts € 19,95 per persoon en is het daarmee goedkoper dan het indienen van een visumaanvraag bij het consulaat van Canada.

Wat is een eTA voor Canada?

De afkorting eTA staat voor Electronic Travel Authorisation en wordt ook wel een elektronische reismachtiging genoemd. Het eTA is sinds 2016 verplicht voor reizigers uit landen die onder het Visa Waiver Program vallen en per vliegtuig naar Canada willen reizen. Met een eTA Canada kunt u een onbeperkt aantal keer naar Canada reizen. Na het indienen van uw eTA aanvraag via het Nederlands eTA formulier, wordt uw aanvraag beoordeeld door het Canadese Immigration, Refugees & Citizenship Canada (IRCC).

Voldoet u aan de voorwaarden en vormt u geen risico voor de veiligheid in het land? Dan ontvangt u uw eTA-goedkeuring digitaal van ons per e-mail. Uw eTA wordt gekoppeld aan het paspoortnummer dat u opgeeft. Zorg ervoor dat u altijd gaat reizen met het paspoort waarvoor u het eTA heeft aangevraagd.

Hoelang is een eTA Canada geldig?

De geldigheid van een eTA Canada is maximaal 5 jaar vanaf de datum van goedkeuring. De geldigheid vervalt eerder als het paspoort verloopt waarmee u de eTA Canada heeft aangevraagd. U mag gedurende de geldigheid van de eTA meerdere keren het land inreizen en weer verlaten. De geldigheid van uw eTA mag verlopen tijdens uw reis, zolang die maar geldig is bij het inchecken en bij aankomst in Canada.

Elk bezoek aan Canada mag maximaal 6 maanden duren

Dit mag afwisselend voor toeristische-, zakelijke- of studiedoeleinden zijn, zolang uw eTA minimaal 1 dag na uw vertrek uit Canada geldig is. Gecontracteerd werk verrichten voor een Canadees bedrijf, is niet toegestaan met een eTA.

Wat zijn de voorwaarden van een eTA?

Een eTa aanvragen voor uw reis naar Canada kan alleen als u aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • U heeft de Europese nationaliteit.
  • U reist naar Canada voor vakantie, studie, zaken of een overstap.
  • U gaat niet bij een Canadees bedrijf werken.
  • U vormt geen risico voor de veiligheid of volksgezondheid.
  • U heeft in het verleden geen misdrijf gepleegd en nooit een immigratie- of visumgerelateerde wet overtreden.
  • Bij aankomst kunt u de CBSA ervan overtuigen dat u en uw familieleden aan de voorwaarden voldoen.

Mijn paspoort is verlopen, heb ik een nieuwe eTA nodig?

Uw paspoortnummer is gekoppeld aan uw elektronische reistoestemming voor Canada. Indien u met een nieuw paspoort een bezoek wilt brengen aan Canada, dient u opnieuw een eTA aanvraag in te dienen. In de volgende gevallen kunnen reizigers zonder eTA naar Canada reizen:

  • Indien u diplomaat bent.
  • Indien u deel uitmaakt van luchtvaart- of cabinepersoneel.
  • Indien u reeds in het bezit bent van een geldig visum voor Canada.
  • Indien u in het bezit bent van een permanente verblijfsvergunning voor Canada.*

* Indien u in het verleden in Canada heeft gewoond en de status Permanent Resident heeft gehad, komt deze status NIET automatisch te vervallen. Wilt u een eTA aanvragen? Dan dient u eerst afstand te doen van de status als Permanent Resident van Canada. Indien u uw eTA aanvraag al heeft ingediend en een verzoek heeft gekregen om een GCKey en een IRCC-account aan te maken, klikt u dan hier voor een Nederlandse toelichting.

Een eTA voor Canada aanvragen

U kunt het hele jaar door een eTA aanvraag bij ons indienen, maar doet bij voorkeur al voor het boeken van uw reis naar Canada. De aankomstdatum van uw reis hoeft u nog niet te weten. U kunt het Nederlands eTA formulier formulier digitaal invullen. Dit bespaart veel tijd en moeite. In slechts enkele minuten kunt u het Nederlands eTA formulier doorlopen. Betaling vindt plaats door middel van de door gekozen veilige betaalmethode.

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, controleren wij uw aanvraag op veel voorkomende fouten. Wij raden u aan om daarnaast ook zelf de door u ingevulde gegevens nauwkeurig te controleren, voordat u uw aanvraag afrond. Indien uw eTA wordt verstrekt en de gegevens komen niet overeen met uw paspoortgegevens, kan u de toegang tot Canada worden geweigerd.

Het aanvragen van een eTA kan ook rechtstreeks bij de Canadese immigratiedienst. De kosten zijn dan lager, maar de Canadese overheid controleert niet of uw gegevens allemaal wel kloppen zoals wij dat doen. Daarnaast is de aanvraagprocedure in het Engels en bent u bij problemen of vragen afhankelijk van de Canadese overheid en heeft u geen Nederlandstalige ondersteuning.

Een eTA Canada met spoed

De levertijd van een eTA bedraagt 72 uur

Dit is de tijd die de overheid in Canada nodig heeft om uw eTA Canada aanvragen te beoordelen. In 99% van de gevallen worden de aanvragen echter al direct goedgekeurd. U ontvangt het eTA van ons per e-mail. Aan de hand van uw paspoortnummer kunnen de luchtvaartmaatschappijen en douanebeambten zien dat u over een geldig eTA beschikt.

Met spoed een eTA aanvragen

Vertrekt u op zeer korte termijn naar Canada? Dan kunt u kiezen voor een spoedprocedure. We nemen uw eTA Canada aanvragen dan binnen 15 minuten in behandeling. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. U kunt voor deze optie kiezen op het Nederlands eTA formulier. De kosten die hieraan verbonden zijn bedragen €9,95. Bij een spoedaanvraag kan het gebeuren dat de Canadese overheid uw eTA Canada aanvragen handmatig keurt, waardoor het langer duurt voor uw eTA geleverd wordt. Wij raden u daarom te allen tijde aan om uw eTA ruim voor vertrek aan te vragen. Voor vragen kunt u terecht op onze veel voorkomende vragen pagina. Ook staat ons team van visumexperts telefonisch en per e-mail voor u klaar voor vragen en advies.

E-visums.nl bestaat uit een team van visumspecialisten dat u helpt bij uw eTA aanvraag. Wij handelen niet in dienst van de Canadese overheid. U bent vrij om een eTA via de Canadese immigratiedienst aan te vragen voor 7 dollar per persoon via cic.gc.ca, echter zonder Nederlandstalige klantenservice. Daartegenover staat E-Visums.nl’s klantenservice 24/7 voor u klaar, controleren wij uw aanvraag en nemen wij contact met u op bij eventuele fouten of onvolledigheden. Zo zorgen wij samen voor een snelle en correcte eTA aanvraag.

Laatste beoordelingen voor Canada

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Canada. Het visum voor Canada wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

  • WOW ... de "digitale" inkt van de aanvraag is nog niet droog of d...

    Mike ( MIchel ) - 9/10 Hoflake-City ( Hoevelaken )
  • Makkelijk online aanvraag. Binnen twee dagen eTA Canada ontvangen

    Herman - 10/10 Emmeloord
  • Top! Supersnel én een prachtige Canada site

    Monique - 10/10 Den Hoorn ZH
  • Echt top geregeld zo snel zeker omdat ik op laatste moment voor een. Traini...

    Capreit - 9/10 Nieuwegein

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Canada

Uitzondering Canadese corona-inreisverbod: gezinshereniging

27 jan. 2021

Naar Canada reizen voor gezinshereniging tijdens de coronapandemie? Dit wordt beschouwd als een essentiële reis voor familieleden van tijdelijke buitenlandse werknemers Lees meer... »