USA - ESTA aanvragen stap 1/2

Aanvraagformulier ESTA USA

Vul hieronder al uw gegevens in. Neem deze zorgvuldig over van uw paspoort. U dient voor alle reizigers een ESTA aan te vragen. Dit kunt u in één keer doen, door onderaan op "reiziger toevoegen" te drukken. De algemene gegevens hoeft u slechts één keer in te vullen.


Indien gewenst kunnen wij de ESTA('s) ook per post aan u toesturen. Dit is optioneel. Wij sturen de ESTA's uiteraard altijd kosteloos per e-mail.


Tevens kunnen we uw aanvraag met spoed in behandeling nemen. Wij leveren het ESTA dan binnen vijftien minuten. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het kan voorkomen dat de overheid van de Verenigde Staten uw aanvraag handmatig moet keuren (in minder dan 1% van de gevallen); dit is de enige uitzondering op onze 15 minuten levering. U ontvangt de spoedkosten in dat geval retour.


Noodcontact

Voor de aanvraag is het noodzakelijk om een noodcontactpersoon op te geven, welke bij nood gecontacteerd wordt. Dit mag een persoon binnen of buiten de Verenigde Staten zijn, zoals een familielid, vriend, of zakenrelatie.

Transit (doorreis)

Geef aan of uw reis naar de VS plaatsvindt op doorreis naar een ander land door ja of nee te selecteren. Indien u doorreist (transit) kiest u "ja". Indien in u in de Verenigde Staten verblijft (ook al is het slechts één dag), dan selecteert u "nee".

Aanspreekpunt Verenigde Staten

Een aanspreekpunt in de VS kan een vriend, familielid, of zakenrelatie zijn. Als u geen aanspreekpunt hebt in de VS, voer dan de naam, adres en telefoonnummer in van de locatie waar u verblijft (bijvoorbeeld een hotelnaam). U kunt ook UNKNOWN (onbekend) invoeren.

Verblijfplaats Verenigde Staten

Het adres waar u verblijft in de VS is optioneel voor het verwerken van de aanvraag. Als er meerdere locaties zijn gepland, voer dan het eerste adres in. Als niet het volledige adres bekend is, voer dan de naam in van het hotel of de locatie die u bezoekt.

Afstand van rechten

De douane van de VS vereist dat u afstand doet van uw rechten met betrekking tot herziening of beroep op een beslissing van een V.S. douane- en grensbewakingsambternaar ten aanzien van uw recht op toelating. Klik op het vraagteken icoon voor een volledige omschrijving.

Door op "aanvraag controleren" te drukken verklaart u dat bovenstaande gegevens naar waarheid zijn ingevuld. Tevens verklaart u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden en privacy disclaimer.

 Reiziger toevoegen

Uitleg bij formulier

Wilt u weten wat u bij een bepaald veld moet invullen? Klik op het veld en hieronder verschijnt een uitgebreide uitleg. Heeft u toch nog vragen, neem dan contact met ons op.