2524
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

Visum voor Verenigde Staten

Nu online aanvragen

Vraag nu online uw visum voor Verenigde Staten aan

U kunt uw aanvraag voor Verenigde Staten eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Verenigde Staten is beschikbaar vanaf € 29,95 per persoon. Wij accepteren betaling via iDEAL, overschrijving of PayPal.
 Max. reizen Meerdere reizen
 Dagen verblijf max. 90 dagen in totaal
 Geldigheid 2 jaar
 Prijs € 29,95
 Factsheet Download PDF

Visum aanvragen voor Verenigde Staten

Op deze website kunt u eenvoudig uw visum voor Verenigde Staten aanvragen. Hiervoor vult u het online visumaanvraagformulier in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL of Mister Cash, vaak binnen 72 uur van ons het visum. Doordat u met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor Verenigde Staten aan te vragen. Daarnaast zijn wij bereikbaar per chat of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. U kunt bij ons zowel een toeristenvisum als een zakenvisum voor Verenigde Staten aanvragen. De kosten voor een visum bedragen € 29,95 per persoon.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via iDEAL, overschrijving of Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Verenigde Staten

ESTA of ETA

20 jul. 2018

De afkortingen ESTA en ETA (ook wel eTA) lijken veel op elkaar maar betekenen niet hetzelfde. Zowel het ESTA als het ETA zijn elektronische reisautorisaties die u nodig heeft als u naar Canada of naar de Verenigde Staten wilt reizen. In bepaalde gevallen heeft u beide nodig, zowel een ESTA als een ETA. Lees meer... »

De verenigde staten

20 jul. 2018

Heel veel mensen hebben de Verenigde Staten op hun to do lijstje staan. Geen wonder, het land heeft zo ontzettend veel mogelijkheden. Het is haast geen doen om alles netjes in een kort bestek weer te geven.  New York City is heel gewild bij Europeanen, maar er zijn meer gewilde steden en prachtige natuurgebieden. Lees meer... »