2437
VISA VERWERKT
DEZE MAAND

Visum voor Verenigde Staten

Nu online aanvragen

Vraag nu online uw visum voor Verenigde Staten aan

U kunt uw aanvraag voor Verenigde Staten eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Verenigde Staten is beschikbaar vanaf € 29,95 per persoon. Wij accepteren betaling via iDEAL, overschrijving of PayPal.

Toerisme: beschikbare visums

Een toerismevisum is geschikt voor toeristische reizen. Vraagt u dit type visum aan indien u op vakantie gaat of bijvoorbeeld vrienden gaat bezoeken.

 Max. reizen  Dagen verblijf  Geldigheid  Prijs  
Meerdere reizen max. 90 dagen in totaal 2 jaar € 29,95 Aanvragen

Zakelijk: beschikbare visums

Een zakenvisum kan gebruikt worden voor meetings en zakelijke doeleinden. U kunt met dit visum niet in loondienst werken.

 Max. reizen  Dagen verblijf  Geldigheid  Prijs  
Meerdere reizen max. 90 dagen in totaal 2 jaar € 35,95 Aanvragen

ESTA Verenigde Staten online aanvragen

Uw ESTA voor Amerika kunt u eenvoudig online aanvragen via onze website. De aanvraag neemt ongeveer vijf minuten in beslag. Voordat wij uw aanvraag indienen in Amerika controleren wij deze op de meest voorkomende fouten. U kunt de betaling voldoen met iDEAL, Mister Cash of per overboeking. U hoeft dus niet over een creditcard te beschikken. Wij zijn 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Een makkelijkere manier om uw ESTA voor Amerika aan te vragen is er dan ook niet. Een ESTA voor Amerika is er al vanaf € 29,95 per persoon.

Wat is een ESTA?

Het Amerikaanse Visa Waiver Program (VWP) staat burgers uit 38 landen, waaronder Nederland en België, toe om zonder visum naar de Verenigde Staten te reizen voor zaken of toerisme. ESTA staat voor 'Electronic System for Travel Authorisation'. Dit is een geautomatiseerd systeem dat wordt ingezet om te bepalen of het voor reizigers die onder het VWP vallen is toegestaan naar Amerika te reizen. Een ESTA is 2 jaar geldig vanaf afgifte, of tot de verloopdatum van uw paspoort wanneer dit eerder is. Sinds 12 januari 2009 bent u verplicht over een ESTA te beschikken wanneer u naar Amerika reist. Let op!: Luchtvaartmaatschappijen mogen u niet meenemen als u geen geldige ESTA (of visum) heeft. Wanneer u op zeer korte termijn vertrekt kunt u uw ESTA met spoed aanvragen.

Overzicht van de ESTA aanvraagprocedure.

Uw ESTA aanvragen via deze website gaat snel en eenvoudig.

 1. Houd uw paspoort bij de hand. Het is belangrijk dat de gegevens die u invoert overeenkomen met die op uw paspoort.
 2. Vul het aanvraagformulier in. Het aanvraagformulier kunt u in het Nederlands invullen. Controleer of u de gegevens correct heeft overgenomen van uw paspoort. Wilt u voor meerdere personen een ESTA aanvragen? Als u onderaan op het formulier op ‘reiziger toevoegen’ klikt kunt u de gegevens van de volgende persoon invullen. Indien u vragen heeft over het invullen van het formulier staat we u graag te woord. We zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar.
 3. De betaling van uw ESTA kunt u voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Het is dus niet nodig om over een credit card te beschikken.
 4. Na het afronden van uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Hierin vindt u een overzicht van uw aanvraag. Wij kunnen een ESTA daarna vaak dezelfde dag nog leveren. Ongeveer 99% van de aanvragen wordt direct goedgekeurd. Hierbij zijn we wel afhankelijk van de Amerikaanse overheid
 5. U ontvangt uw ESTA van ons per e-mail.

Belangrijk! Als de gegevens op uw ESTA niet overeenkomen met die op uw paspoort is uw ESTA niet geldig en kunt u hiermee dus niet reizen, controleer dit dus goed.

U kunt uw ESTA voor Amerika ook bij de Amerikaanse overheid aanvragen. Hiervoor dient u over een creditcard te beschikken en dient u het formulier volledig in het Engels in te vullen. De kosten bedragen $14,- en dit kunt u doen via https://esta.cbp.dhs.gov/esta/

Voorwaarden van een ESTA voor Amerika

Een ESTA is geldig voor zakelijke en toeristische reizen naar Amerika. Met een ESTA mag u per reis maximaal 90 dagen in Amerika verblijven. U dient in het bezit te zijn van een geldig reispaspoort. U dient uw ESTA te vernieuwen als:

 • U een nieuw paspoort is afgegeven.
 • U uw naamt wijzigt (voor- en/of achternaam).
 • U uw geslacht wijzigt.
 • Het land waar u woont wijzigt.
 • Bepaalde omstandigheden wijzigen; u wordt veroordeeld voor een misdrijf dat als verwerpelijk kan worden beschouwd of u lijdt aan een besmettelijke ziekte. Een dergelijke verandering kan as gevolg hebben dat u een visum nodig heeft om naar de VS te mogen reizen.

Kijk voor meer informatie ook bij onze veelgestelde vragen over ESTA.

Voor wie is een ESTA verplicht?

Reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit hebben een ESTA nodig voor een toeristisch of zakelijk bezoek aan Amerika. Heeft u een andere nationaliteit en weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor een ESTA? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan het graag voor u na.

Een ESTA is verplicht wanneer u Amerika betreedt per vliegtuig of cruiseschip. Als u met de auto de grens oversteekt bent u niet verplicht over een ESTA te beschikken. U vult dan bij aankomst in Amerika een I-94 formulier in.

Wie komt niet in aanmerking voor een ESTA?

In de volgende gevallen komt u niet in aanmerking voor een ESTA, maar dient u een visum Amerika aan te vragen:

 • Indien u naar Amerika reist met een niet aangesloten vervoersbedrijf.
 • Indien u langer dan 90 dagen in Amerika wilt verblijven.
 • Indien u denkt dat er gronden voor ontoelaatbaarheid zijn in de Immigration and Nationality Act § 212(a) die op u van toepassing zijn, dient u een niet-immigrantenvisum te verkrijgen voordat u naar de Verenigde Staten afreist.
 • Indien u met een ander doel naar Amerika reist dan kort zakelijk of kort toeristisch bezoek.

De levering en de levertijd van een ESTA

Uw ESTA voor Amerika kunnen wij doorgaans direct leveren. Indien u voor 23.00 uur besteld, ontvangt u uw ESTA nog dezelfde dag. 99% van de ESTA aanvragen wordt direct goedgekeurd. Voor de keuring en de levering van het ESTA zijn we afhankelijk van de Amerikaanse overheid. De verwerking van uw aanvraag door hen duurt maximaal 72 uur. We raden u daarom aan uw aanvraag tijdig in te dienen. Als u op zeer korte termijn vertrekt kunt u kiezen voor de spoedprocedure. We nemen uw aanvraag dan binnen 15 minuten in behandeling. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij een spoedaanvraag kan het gebeuren dat de Amerikaanse overheid uw aanvraag handmatig keurt, waardoor het langer duurt voor uw ESTA geleverd wordt.

Betaling en factuur

Wanneer u gebruik maakt van onze service bedragen de kosten voor uw ESTA € 29,95 per persoon. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 a 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw ESTA een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

Belangrijke informatie over reizen met kinderen

Indien u reist met minderjarige kinderen dient u rekening te houden met een aantal extra regels. Kinderen moeten een eigen reisdocument hebben en mogen niet meer bijgeschreven staan in het paspoort van de ouders. Daarnaast voert de Koninklijke Marechaussee uitgebreide controles uit om mogelijke internationale kinderontvoeringen te voorkomen. Reist u met een kind naar het buitenland waarover u gezamenlijk het gezag heeft of waarover u geen gezag heeft? Dit formulier kunt u gebruiken om aan te tonen dat u toestemming heeft van de personen die het gezag over het kind hebben om met het kind naar het buitenland te reizen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de rijksoverheid.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via iDEAL, overschrijving of Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Verenigde Staten

ESTA of ETA

20 jul. 2018

De afkortingen ESTA en ETA (ook wel eTA) lijken veel op elkaar maar betekenen niet hetzelfde. Zowel het ESTA als het ETA zijn elektronische reisautorisaties die u nodig heeft als u naar Canada of naar de Verenigde Staten wilt reizen. In bepaalde gevallen heeft u beide nodig, zowel een ESTA als een ETA. Lees meer... »

De verenigde staten

20 jul. 2018

Heel veel mensen hebben de Verenigde Staten op hun to do lijstje staan. Geen wonder, het land heeft zo ontzettend veel mogelijkheden. Het is haast geen doen om alles netjes in een kort bestek weer te geven.  New York City is heel gewild bij Europeanen, maar er zijn meer gewilde steden en prachtige natuurgebieden. Lees meer... »