7592
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Verenigde Staten eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Verenigde Staten is beschikbaar vanaf € 29,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "verder" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

ESTA aanvragen

Een ESTA aanvragen voor Amerika kunt u eenvoudig binnen 5 minuten online via onze website doen. U kunt de betaling voldoen met iDEAL, Mister Cash of per overboeking. U hoeft dus niet over een creditcard te beschikken. Voordat wij uw aanvraag indienen in Amerika controleren wij deze op de meest voorkomende fouten.

Wij zijn 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Een makkelijkere manier om uw ESTA voor Amerika aan te vragen is er dan ook niet. Een ESTA aanvragen kan al vanaf € 29,95 per persoon.

Sinds 12 januari 2009 bent u verplicht over een ESTA (of visum) te beschikken wanneer u naar Amerika reist. Let op!: Luchtvaartmaatschappijen mogen u niet meenemen als u geen geldige ESTA heeft. Wanneer u op zeer korte termijn vertrekt kunt u uw ESTA met spoed aanvragen.

Een ESTA aanvragen: zo werkt het

Uw ESTA aanvragen via onze website gaat snel en eenvoudig. Dit zijn de stappen:

  1. Houd uw paspoort bij de hand. Het is belangrijk dat de gegevens die u invoert overeenkomen met die op uw paspoort.
  2. Vul het Nederlandse aanvraagformulier in. Controleer of u de gegevens correct heeft overgenomen van uw paspoort. Wilt u voor meerdere personen een ESTA aanvragen? Als u onderaan op het formulier op "+ reiziger" klikt kunt u de gegevens van de volgende persoon invullen. Indien u vragen heeft over het invullen van het formulier staan we u graag te woord. We zijn dagelijks telefonisch en per e-mail bereikbaar.
  3. De betaling van uw ESTA kunt u voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Het is dus niet nodig om over een creditcard te beschikken.
  4. Na het afronden van uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Hierin vindt u een overzicht van uw aanvraag. Wij kunnen een ESTA daarna vaak dezelfde dag nog leveren. Ongeveer 99% van de aanvragen wordt direct goedgekeurd. Hierbij zijn we wel afhankelijk van de Amerikaanse overheid.
  5. U ontvangt uw ESTA van ons per e-mail.

Belangrijk! Als de gegevens op uw ESTA niet overeenkomen met die op uw paspoort is uw ESTA niet geldig en kunt u hiermee dus niet reizen, controleer dit dus goed.

Voordelen online ESTA aanvragen

  • Betaal veilig en eenvoudig via iDEAL, Mister Cash of per overboeking
  • De aanvraag duurt slechts 5 minuten
  • Al vanaf € 29,95 per persoon
  • Wij controleren uw aanvraag op de meest voorkomende fouten
  • 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar

Levertijd

Uw ESTA voor Amerika kunnen wij doorgaans direct leveren. Indien u voor 23.00 uur bestelt, ontvangt u uw ESTA nog dezelfde dag. 99% van de ESTA aanvragen wordt direct goedgekeurd. Voor de keuring en de levering van het ESTA zijn we afhankelijk van de Amerikaanse overheid. De verwerking van uw aanvraag door hen duurt maximaal 72 uur. We raden u daarom aan uw aanvraag tijdig in te dienen. Als u op zeer korte termijn vertrekt kunt u kiezen voor de spoedprocedure. We nemen uw aanvraag dan binnen 15 minuten in behandeling. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij een spoedaanvraag kan het gebeuren dat de Amerikaanse overheid uw aanvraag handmatig keurt, waardoor het langer duurt voor uw ESTA geleverd wordt.

Betaling

Een ESTA aanvragen kost bij ons € 29,95 per persoon. De betaling kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 a 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen, stuurt u dan na ontvangst van uw ESTA een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur.

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor Verenigde Staten

De verenigde staten

20 jul. 2018

Heel veel mensen hebben de Verenigde Staten op hun to do lijstje staan. Geen wonder, het land heeft zo ontzettend veel mogelijkheden. Het is haast geen doen om alles netjes in een kort bestek weer te geven.  New York City is heel gewild bij Europeanen, maar er zijn meer gewilde steden en prachtige natuurgebieden. Lees meer... »