144
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor India eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor India is beschikbaar vanaf € 49,95 per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Let op: Als gevolg van de COVID-19 uitbraak kunnen wij op dit moment helaas geen visum voor India voor u aanvragen. Indien u naar India wilt reizen, raden wij u aan contact op te nemen met de Ambassade van India.

Visum India online aanvragen

Bij E-visums.nl kunt u al vanaf € 49,95 per persoon eenvoudig uw visum voor India aanvragen. De kosten van het visum zijn afhankelijk van het type visum dat wordt aangevraagd. U ontvangt na betaling binnen uiterlijk 4 werkdagen het aangevraagde e-visum voor India. U betaalt eenvoudig in euro’s en met veilige betaalmethodes zoals iDEAL of Bancontact. Wij zijn dagelijks bereikbaar per email of telefoon indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. U kunt bij ons zowel een toeristenvisum als een zakenvisum India aanvragen. Bij eventuele onvolkomenheden in uw aanvraag nemen wij direct contact met u op. Op die manier zorgen we samen een snelle verwerking van uw visumaanvraag voor India.

Let op! U dient het visum minimaal 4 werkdagen van tevoren aan te vragen. Daarna is het niet meer mogelijk om een e-visum voor India aan te vragen. Tevens dient uw paspoort bij aankomst in India nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.

Wat is een e-visum?

Als u in 2021 met een Nederlands of Belgisch paspoort naar India wilt reizen is het noodzakelijk om een visum aan te vragen. Dit geldt ook voor minderjarige reizigers. Sinds enkele jaren is het mogelijk om een digitaal visum aanvragen. Dit noemen we een e-visum. Het e-visum hoeft niet handmatig in uw paspoort te worden aangebracht. Dit heeft als grootste voordeel dat u uw paspoort niet hoeft op te sturen naar de ambassade en ook niet zelf hoeft te brengen. Toegekende visa voor India worden per e-mail in PDF-formaat toegestuurd. India kent verschillende soorten e-visums waaronder het eTourist visa, eBusiness visa en het eConference visa. Toeristen en zakelijke reizigers kunnen eenvoudig een e-visum aanvragen voor India via E-visums.nl.

Heeft u een andere nationaliteit dan de Nederlandse of Belgische en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een e-visum voor India? Neemt u dan contact met ons op. Wij gaan het graag voor u na.

Welk visum voor India heb ik nodig?

Via E-visums.nl kunt u 3 verschillende India visa aanvragen: het eTourist visa, eBusiness visa en het eConference visa. De kosten en geldigheid in 2021 verschillen per visum.

eTourist via India

Er is een toeristenvisum voor 30 dagen. Dit visum is 30 dagen geldig vanaf het moment van afgifte. Binnen deze 30 dagen mag u India inreizen. Na uw eerste aankomst mag u maximaal 30 dagen in India verblijven. Het is een double entry visum. Dit betekent dat u het land tussentijds een keer mag verlaten en weer opnieuw mag binnen reizen. Let er wel op dat u India verlaten moet hebben op de 30e dag na uw eerste aankomst.

Voorbeeld: Uw visum is uitgegeven op 30-08-2021 en geldig t/m 29-09-2021. U komt op 15-09-2021 in India aan. U ontvangt dan een visumstempel geldig t/m 14-10-2021. U reist op 20-09-2021 India uit en op 23-09-2021 weer in. Op 12-10-2021 verlaat u India en reist u terug naar huis.

Het tweede toeristenvisum voor India is 365 dagen (1 jaar) geldig vanaf het moment van afgifte. Binnen deze periode mag u meerdere malen naar India reizen (multiple entry). Per bezoek mag u maximaal 90 dagen aaneengesloten in India verblijven.

eBusiness visa

Het eBusiness visa is 365 dagen geldig vanaf afgifte. Het is een multiple entry visum. U kunt hiermee dus meerdere keren naar India reizen binnen de geldigheid van uw visum. Per bezoek mag u maximaal 180 dagen in India verblijven. Is er de noodzaak of wens om als zakelijk reiziger langer dan 180 dagen in India te verblijven, dan dient men voor de 160e dag te registeren bij een FRRO of FRO-kantoor.

eConference visa

Het conferentievisum is 90 dagen geldig en de reis mag in totaal 30 dagen duren. Het is een single entry visum. Dit houdt in dat u slechts éénmaal India in mag reizen met uw eConference visa.

Betaling en kosten van het visum

De kosten van een India visum in 2021 hangen af van het soort visum dat u nodig heeft. Het team van E-visums.nl informeert u graag over de mogelijkheden. Dankzij onze visumservice kunt u de betaling eenvoudig in euro’s voldoen en betalen met o.a. iDEAL, Bancontact, overschrijving en PayPal. Wanneer u per overboeking betaalt duurt het doorgaans 1 à 2 werkdagen voordat uw betaling door ons wordt ontvangen en wij uw aanvraag in behandeling nemen. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen ontvangst van uw visum een e-mail met daarin uw aanvraagnummer sturen naar ons contactadres. U ontvangt dan van ons uw digitale factuur voor de kosten van uw visum voor India.

Voorwaarden en aan te leveren documenten

U dient aan een aantal voorwaarden te voldoen om voor een e-visum voor India (eTourist Visa, eBusiness Visa of eConference Visa) in aanmerking te komen:

 • Uw paspoort dient bij aankomst nog minimaal 6 maanden geldig te zijn.
 • Uw paspoort bevat nog minimaal 2 lege visumpagina’s.
 • U moet kunnen bewijzen dat u een terugreis heeft geboekt met retourdatum.

Het is toegestaan de datum en locatie van aankomst en/of vertrek te wijzigen na het aanvragen van het visum, mits ze voldoen aan de visumvoorwaarden en vallen binnen de geldigheidstermijn.

U moet rekening houden met het volgende: 

 • Het visum is alleen geldig bij aankomst op de luchthavens: Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Bhubaneswar, Calicut, Chennai, Chandigarh,Cochin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Madurai,Mangalore, Mumbai, Nagpur, Portblair, Pune, Tiruchirapalli, Trivandrum, Varanasi in Visakhapatnam en de zeehavens: Cochin, Goa, Mangalore, Mumbai en Chennai.
 • Arriveren per boot of cruiseschip is alleen toegestaan via de havens van: Chennai, Cochin, Mormugao (bij Goa), New Mangalore (bij Mangalore) en Mumbai.
 • Het visum is niet geldig voor aankomst over land.
 • U mag India verlaten via elke van de Immigration Check Posts (ICPs).
 • Bij aankomst worden biometrische gegevens (vingerafdruk en irisscan) bij u afgenomen.
 • U heeft geen toegang tot beschermde- of cantonmentgebieden.
 • Het e-visum dient uitgeprint meegenomen te worden.

Op het aanvraagformulier voegt u een digitale scan van uw paspoort en een recente pasfoto toe. Voor een zakelijk e-visum (eBusiness Visa) wordt daarnaast gevraagd om een scan van uw visitekaartje en de gegevens van uw bedrijf en het bedrijf dat u in India gaat bezoeken. Voor het conferentie e-visum (eConference Visa) dient u een uitnodigingsbrief van de organisator van de conferentie en een goedkeuringsbrief van de overheid te uploaden.

Een visum voor India aanvragen

Er zijn verschillende manieren waarop u uw visum voor India kunt aanvragen. Dit kan zowel via de Indiase overheid als via een visumbureau. Voor de aanvraag van een e-visum hoeft u niet af te reizen naar de Indiase ambassade. Indien u in 2021 zelf een visum voor India gaat aanvragen moet u er rekening mee houden dat het aanvraagproces in het Engels is en u alleen met creditcard kunt betalen. U dient zelf alle gegevens te controleren. Bij eventuele fouten dient u een nieuw visum aan te vragen.

Wij adviseren u gebruik te maken van onze India visumservice. Hiermee bent u verzekerd van een 24/7 Nederlandstalige klantenservice en betaalt u in euro’s. Ook controleren wij uw aanvraag op juistheid en volledigheid. Bij eventuele fouten of onvolledigheden nemen wij contact met u op. Zo zorgen we samen voor een snelle en correcte visumaanvraag voor iedereen die zorgeloos wil reizen naar India. De regels, voorwaarden en vereisten voor Indiase visa veranderen constant en ons team informeert u graag over de actuele stand van zaken.

Heeft u met spoed een visum nodig? 

Indien u op korte termijn naar India wilt reizen kunt u ook spoedprocedure aanvragen. Deze optie kunt u aanvinken op het aanvraagformulier. Tegen een meerprijs van € 14,95 nemen wij uw aanvraag binnen 15 minuten in behandeling zodat uw aanvraag zo snel mogelijk kan worden beoordeeld. Wij streven ernaar om het e-visum binnen 1 werkdag te controleren in te dienen. De levertijd van het visum blijft altijd afhankelijk van de Indiase overheid.

Laatste beoordelingen voor India

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum India. Het visum voor India wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • Correcte afwikkeling van de aanvraag voor 2 Visa voor India en binnen de to...

  J. den Ridder - 10/10 Terheijden
 • Het kan niet beter! Na diverse mislukte en zenuwslopende pogingen om het ze...

  E-visums.nl - 10/10 Heerlen
 • transparant en inzichtelijk overkomend bedrijf , duidelijk wat te doen, ged...

  Monique - 10/10 Hoofddorp
 • Eerste keer een e-visa voor India aangevraagd. Goede klantenservice en alti...

  Monique Yoga & Massage - 9/10 Vaals

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.

Blog voor India

De 10 mooiste plekken van India om te bezoeken

4 feb. 2021

Kleurrijk India in 10 bezienswaardigheden: wilde festivals, romantische mausolea en hectische steden Lees meer... »