144
VISA VERWERKT
DEZE MAAND
 
8.8
Klantbeoordeling van meer
dan 4000 onafhankelijke beoordelingen
Beveiligde
Website
 

U kunt uw aanvraag voor Turkije eenvoudig online invullen. Het aanvraagformulier neemt slechts vijf minuten in beslag. Een visum voor Turkije is beschikbaar vanaf per persoon. Wij accepteren betaling via o.a. iDEAL, overschrijving en PayPal.

1

Controleer hieronder de gevraagde gegevens in en wij tonen voor u het visum dat bij uw reis past. Druk op "volgende stap" om het beste visum te tonen.

2

Vul bij stap 1 uw gegevens in en druk op "bekijk visa". In dit venster verschijnt vervolgens het beste visum voor u.

Vanaf 2 maart zijn reizigers met de Nederlandse en Belgische nationaliteit vrijgesteld van de visumplicht voor Turkije. Aanvragen die zijn ingediend en verwerkt voor 2 maart 2020, kunnen niet meer worden geannuleerd.

Sinds 14 maart 2020 geldt er vanwege het Coronavirus (Covid-19) voor reizigers uit Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Spanje, Oostenrijk, Denemarken, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Egypte een inreisverbod voor Turkije. Voor meer informatie kunt u terecht op onze informatiepagina reisadvies Turkije. Heeft u binnenkort een reis gepland naar Turkije? Neemt u dan contact op met uw touroperator of luchtvaartmaatschappij.

Visum Turkije aanvragen

Uw e-visum voor Turkije kunt u eenvoudig online aanvragen via onze website. De aanvraag neemt ongeveer vijf minuten in beslag. Voordat wij uw aanvraag indienen in Turkije controleren wij deze op de meest voorkomende fouten. U kunt de betaling voldoen met iDEAL, Mister Cash of per overboeking. U hoeft dus niet over een creditcard te beschikken. Na betaling ontvangt u uw e-visum binnen 24 uur, ook in het weekend! Wij zijn 7 dagen per week telefonisch en per e-mail bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Een makkelijkere manier om uw visum voor Turkije aan te vragen is er dan ook niet. U vraagt op deze website goedkoop een visum Turkije aan. De kosten bedragen per persoon.

Snel naar:

Wat is een e-visum Turkije?

Gaat u in 2020 of 2021 op vakantie of voor zaken naar Turkije? Dan vraagt u voorafgaand aan uw reis een visum Turkije aan. Het visum is voor alle Nederlandse en Belgische reizigers verplicht. Ook kinderen en baby's dienen over een eigen visum te beschikken. Het is niet meer mogelijk een visum bij aankomst in Turkije te kopen.

Een visum is een officieel document om naar Turkije te kunnen reizen voor zaken of toerisme. Het e-visum is een alternatief het visum dat afgegeven wordt door Turkse consulaten.

Spoedvisum Turkije binnen 15 minuten

Wanneer u op zeer korte termijn vertrekt kunt u kiezen voor de spoedprocedure. U dient hiervoor het normale aanvraagformulier in te vullen, waarbij u bij de algemene gegevens aangeeft dat het om spoed gaat "Spoed (15 min)". Voor een spoedaanvraag betaalt u 5 euro extra per persoon. We nemen uw aanvraag dan direct in behandeling en leveren uw visum binnen 15 minuten. Dit doen we 24 uur per dag, 7 dagen per week. Heeft u met spoed een visum nodig? Wij leveren binnen 15 minuten. Lees hier alle informatie over het spoedvisum.

Geldigheid en verblijf

Het e-visum voor Turkije is 180 dagen geldig. Binnen deze 180 dagen mag u een onbeperkt aantal keren naar Turkije vliegen en daar in totaal maximaal 90 dagen verblijven.

Een voorbeeld: uw visum is geldig van 22 april t/m 18 oktober 2020. U gaat in de meivakantie een week naar Turkije, in totaal 7 dagen. U mag binnen de geldigheidsperiode van uw visum dan nog maximaal 83 dagen in Turkije verblijven. U kunt in de zomervakantie bijvoorbeeld nog drie weken gaan en in september nog een week. In totaal bent u dan vijf weken naar Turkije gegaan (35 dagen). Dit mag volgens de voorwaarden van het visum Turkije.

Voorwaarden

Een e-visum voor Turkije is geldig voor zakelijke en toeristische reizen naar Turkije. U dient in het bezit te zijn van een paspoort of identiteitskaart welke nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Turkije. Ook als u met de auto naar Turkije reist dient u over een e-visum te beschikken. U neemt dan naast uw visum en uw paspoort ook uw rijbewijs en uw Nederlandse kentekenbewijs mee op reis. Reist u per cruiseschip naar Turkije? Dan heeft u een e-visum nodig wanneer u langer dan 72 uur in een Turkse plaats verblijft. Wanneer u in Turkije gaat werken of studeren, of langer dan 90 dagen in Turkije wilt verblijven, kunt u geen gebruik maken van het e-visum. U dient dan een visum aan te vragen bij de het Turkse consulaat. Alle informatie over de voorwaarden van het e-visum vindt u op de pagina over de voorwaarden van het Turkije visum.

Aanvragen

Uw visum vraagt u snel en veilig aan via deze website. Houd uw paspoort of identiteitskaart bij de hand als u het aanvraagformulier invult. Het is belangrijk dat de gegevens die u invoert overeenkomen met die op uw paspoort of identiteitskaart.

Uw visum voor Turkije kunnen wij altijd binnen 24 uur leveren, ook in het weekend. Indien u voor 23.00 uur bestelt, ontvangt u uw e-visum nog dezelfde dag. U ontvangt uw visum per e-mail. Voor de keuring en de levering van het e-visum zijn we afhankelijk van de Turkse overheid.

Kosten

Wanneer u gebruik maakt van onze service bedragen de kosten voor uw visum voor Turkije persoon. De betaling van uw Turkije visum kunt u veilig en eenvoudig voldoen met iDeal, Mister Cash of per overboeking. Indien u een factuur van uw aanvraag wenst te ontvangen stuurt u dan na ontvangst van uw e-visum een e-mail naar ons contactadres met daarin uw aanvraagnummer.

U kunt het visum Turkije ook zelf aanvragen ook op de officiële site van de Turkse overheid. Hierbij heeft u een creditcard nodig en dient u het formulier voor elk documenttype afzonderlijk in te vullen. De site van de Turkse overheid kunt u vinden op www.evisa.gov.tr kosten bij de Turkse overheid bedragen $35,70 per persoon.

Laatste beoordelingen voor Turkije

Hieronder vindt u een greep van onze beoordelingen voor het visum Turkije. Het visum voor Turkije wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10. Klik hier om alle beoordelingen te bekijken.

 • Vraag al vijf jaar hier mijn Visum aan voor Turkije tot onze volle tevreden...

  Gerda - 10/10 Capelle aan den IJssel
 • Prima ervaring. Binnen de gestelde tijd het visum voor Turkije binnen.

  Mat - 10/10 Heerlen
 • Duidelijke website, snelle levering van ons visum voor Turkije.

  Tevreden klant - 10/10 Vlijmen
 • Dinsdag middag 12:33 aangevraagd.. om 12:44 was visum van Turkije al binnen...

  Edwin - 10/10 Hoogeveen

OFFICIEEL VISUM

U kunt met een gerust hart op reis, wetende dat het visum dat wij leveren het enige officiële visum is.

SNEL GELEVERD

We leveren uw visum zo snel mogelijk, ook in het weekend. Bekijk de informatie hierboven voor de levertijd.

VISUM AANVRAGEN

De aanvraag neemt vijf minuten in beslag. Wij accepteren betalingen via o.a. iDEAL, overschrijving en Paypal. Na betaling controleren wij uw aanvraag en nemen wij deze in behandeling.